Çağlayan Tüneli'nde korkutan yangın! Bir otomobil alev alev yandı

İstanbul Şişli'de bulunan Çağlayan Tüneli'nde seyir halindeki otomobilden çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yanan araç kullanılmaz hale gelirken, bölgede yoğun trafik oluştu.

Google Haberlere Abone ol
Çağlayan Tüneli'nde korkutan yangın! Bir otomobil alev alev yandı

Yangın, saat 14.30 sıralarında Çağlayan Tüneli Şişli yönünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre sürücü Fatih Çetin, 34 KH 2400 plakalı otomobiliyle ilerlediği sırada aracından çıkan dumanları fark ederek aracını orta şeritte durdu.

Araçtan inen sürücü, yangın tüpüyle yangını söndürmeye çalıştı. Alevler kısa sürede otomobili sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, polis ekipleri trafiği durdurarak olası bir tehlikeyi önledi.

Çağlayan Tüneli'nde korkutan yangın! Bir otomobil alev alev yandı

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI 1 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık bir saat boyunca süren söndürme çalışmalarının ardından otomobil tamamen söndürüldü. Yangın sebebiyle yolda çok yoğun trafik oluştu. Araç söndürüldükten kısa bir süre sonra çekici yardımıyla götürüldü. Aracın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Yangının çıkış sebebine ilişkin incelemeler devam ediyor.

Kaynak: DHA
Etiketler yangın otomobil tünel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin