Bursa'da vahşet: Tüm ailesini, 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde öldürdü

Bursa'da resmen aile vahşeti yaşandı. 30 yaşındaki A.Y., 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde annesini, babasını ve kardeşini öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da vahşet: Tüm ailesini, 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde öldürdü

Bursa’da eşinden ayrılıp bunalıma giren adam, eve gittiğinde ailesiyle tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada cinnet geçiren şahıs, 7 yaşındaki oğlunun yanında önce annesi ve babasını, ardından da erkek kardeşini tüfekle vurdu.

İhbar üzerine şüpheli olay yerinde yakalanırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karısından ayrıldığı için bunalıma giren 30 yaşındaki A.Y., 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi. Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan A.Y., bir anda kavgaya tutuştu. Ev halkıyla kavgaya tutuşan şüpheli, evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Y.’yi, ardından annesi Zozan Y.’yi daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi M.Y’yi de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı.

Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

HAPİSTEN 2 AY ÖNCE ÇIKMIŞ 

Ailesini katleden A.Y.'nin, 2 ay önce hapisten çıktığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki ilk ifadesinde; babasıyla sık sık tartıştığını öne sürerek "Babam özel hayatıma çok karışıyordu" dediği öğrenildi. 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin