Balıkesir'de akıllara durgunluk veren olay. CHP'li Ahmet Akın'a karşı bağımsız aday Ahmet Akın yarışacak

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir'deki seçmenleri karıştırmak için aynı isim ve soyadına sahip bir kişinin bağımsız belediye başkan adayı yapıldığını duyurmuştu. Bağımsız olarak aday yapılan Ahmet Akın'ın kim olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir'de akıllara durgunluk veren olay. CHP'li Ahmet Akın'a karşı bağımsız aday Ahmet Akın yarışacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday olan Ahmet Akın'ın karşısına aynı isimle bağımsız bir aday daha pusulada yer aldı.

CHP'li Akın isim benzerliği ile kendisine gelecek bazı oyların yön değiştirilmesinin amaçlandığını savunup “Korkudan, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yönteme başvurdular" dedi.

Akın, adaşının adaylığını "Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan kirli tezgâh" olarak adlandırırken, Bağımsız aday Ahmet Akın'a ise ulaşılamıyor.

Serbestiyet'in haberine göre; 31 Mart günü pusulada yer alacak olan bağımsız Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın henüz hiçbir seçim çalışması yapmadı. Akın’ın herhangi bir sosyal medya mecrasında bir hesabı da bulunamıyor.

GARSONLUK YAPIYOR

Balıkesir yerelinde de tanınmayan Ahmet Akın’ın izi sürüldüğünde ise ilginç bir portre ortaya çıkıyor. Bağımsız aday Ahmet Akın, Balıkesir’in bilindik bir esnaf lokantası olan Kanaat Lokantası’nın gece servisinde garson olarak çalışıyordu.

Kanaat Lokantası çalışanları, Akın’ın yaklaşık 3 haftadır işe gitmediğini söyledi. Kendilerinin de durumdan yeni haberdar olduklarını belirten lokanta çalışanları, Ahmet Akın’ın politikayla ilgili konuşmayan biri olduğunu ifade etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin