Ardahan'da kahreden olay. Kar nedeniyle ağırlaşan çatı çöktü. Bir kadın hayatını kaybetti

Ardahan'da bir kadın kar nedeniyle ağırlaşarak çöken çatının altında kaldı. Hastaneye kaldırılan kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Google Haberlere Abone ol
Ardahan'da kahreden olay.  Kar nedeniyle ağırlaşan çatı çöktü.  Bir kadın hayatını kaybetti

Posof ilçesinde Çermik Mahallesi'nde odunluk olarak kullanılan evin bitişiğindeki bölüme giren Saltanat Kurşun'un (54) üzerine kar kütlesi ile ağırlaşan çatı çöktü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

Posof Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurşun, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BÖLGEDE YOĞUN KAR YAĞIŞI VAR

Erzurum, Ağrı, Ardahan, Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta kar ve tipi nedeniyle 918 yerleşim yerinin yolu kapandı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Erzurum'da 125 kırsal mahallenin yolunda ulaşım sağlanamıyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kapalı yollarda kar temizleme çalışması devam ediyor.

Kar ve tipi nedeniyle Ağrı'da 108, Ardahan'da ise 4 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı köy yollarında çalışmalarını sürdürüyor.

Van'ın kırsal bölgelerinde dün akşam etkili olan kar ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kent genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 492 yerleşim yerinin yolu kapandı.

Belediye ve Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri, kapanan mahalle ve mezra yollarının açılması için çalışma başlattı.

Başkale ilçesinde de kar kalınlığı bazı bölgelerde 50 santimetreye ulaştı. Belediye ekipleri caddelerde kar temizleme çalışması başlattı, vatandaşlar da ev ve iş yerlerinin önünde biriken karı temizledi.

Kaynak: A.A
Etiketler ardahan kar çatı Kadın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin