Ankara'da lokantaya kurşun yağdırdı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kurşun sesleri çınladı. Bir şahıs müşterilerin olduğu bir lokantaya tabancayla kurşun yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da lokantaya kurşun yağdırdı
DHA

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, kimliği belirlenemeyen bir kişi müşterilerin olduğu bir lokantaya tabancayla ateş açtıktan sonra otomobille kaçtı.

Olay, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, içerisinde müşterilen bulunduğu lokantanın önünde otomobilini durdurdu. Araçtan inen kişi, yanında bulunan tabancayla lokantaya doğru rastgele ateş açtı. Şüpheli, daha sonra otomobiline binip, olay yerinden hızla uzaklaştı. Kurşunların hedefi olan işyerinin camları kırılırken, içeride bulunan müşteriler korku dolu anlar yaşadı. Olayda yaralanan olmazken, silahlı şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

CEYHAN'DAKİ KANLI PUSUYA 4 TUTUKLAMA

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Turan Rigan'ın evinin önünde pusuya düşürülerek öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen 21 Aralık günü saat 01.00 sıralarında ilçeye bağlı Namık Kemal Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobilini park ettikten sonra yürüyerek evine giden Turan Rigan (44), pusu kuran kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Tabancalarla açılan ateş sonucu Rigan, hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmada cinayet şüphelilerinin M.B., O.Ç., B.U. ve G.A. olduğu saptandı. Adresleri belirlenen 4 şüpheli, 5 Ocak günü gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 1 balistik çelik yelek ele geçirildi. Emniyette sorgulanan şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 4 şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevini gönderildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin