AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu oldu. Abdullah Küçükoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin  İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu oldu

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu oldu. Abdullah Küçükoğlu kimdir?

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine 70 gün  kaldı.

AK Parti'de bugün büyük bir heyecan yaşandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin  İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan adayı ilçe başkanları Abdullah Küçükoğlu oldu. 

ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU KİMDİR?

1978 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde dünyaya gelen Abdullah Küçükoğlu, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünde tamamladı. 

2001 yılında AK Parti'nin kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başladı ve 22 yıldır çeşitli kademelerde görev aldı. 

İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, İBB Başkanlık Divan Katipliği ve İBB Deprem Doğal Afet Komisyon Üyeliği, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Komisyonu Üyeliği, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Avcılar İlçe Başkanı olarak görevine devam eden Abdullah Küçükoğlu, İstanbul ve Bulgaristan'da bulunan işyerleri ile tekstil ve kimya sektörlerinde ticaret yapıyor. 

Öğrencilik yıllarından itibaren birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Küçükoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin