Adana'da yıllar önce tüyler ürperten olay! Bir baba iki çocuğunu tabla karşılığında ABD'li askerlere sattı

Esra Erol'un programına katılan Şükran Berberoğlu, iki çocuğunun Adana İncirlik'te bulunan ABD'li askerlere satıldığını iddia etti. Berberoğlu, eşi için, "Çocuğumu bir tablaya verdi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da yıllar önce tüyler ürperten olay!  Bir baba iki çocuğunu tabla karşılığında ABD'li askerlere sattı

Esra Erol'un programına katılan Şükran Berberoğlu isimli kadın, 2 çocuğunun İncirlik'te görev yapan ABD askerlerine satıldığını söyledi.

ATV’de gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol’un programına Adana'da katılan Şükran Berberoğlu'nun sözleri dikkat çekti. Berberoğlu 2 çocuğunun küçük yaşlardayken ABD’li askerlere satıldığını belirtti. Satışı ise çocukların babalarının yaptığını iddia etti. Hatice isimli çocuğun 4 yaşındayken, Seçil isimli çocuğunun ise 7 aylıkken verildiği söylendi.

'NE KADAR PARA ALDIĞINI BİLMİYORUM' 

Berberoğlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı, "Hatice'yi vermeden önce bir komşum vardı. Avukatın yanında çalışıyormuş. Geldi benim kafama girdi. Ben de veremem dedim. Babalarının yanına gitmiş o da 'Bir tabla verirseniz veririm' demiş. Bir tablaya verdi çocuğumu. Seçil'den de ne kadar para aldığını bilmiyorum. Kendi almış parayı. Beş kuruşunu görmedim. Ben zaten vermek istemedim."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin