Adalet Bakanı Yılmaz Tunç muhalefeti hedef aldı: Bir altılı masa vardı. Nerede altılı masa? Hani bunlar Türkiye'nin yönetimine talip idiler?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'de demokratik standartları sürekli yükselttiklerini belirtti. Muhalefeti eleştiren Tunç, "Bir altılı masa vardı. Nerede altılı masa? Hani bunlar Türkiye'nin yönetimine talip idiler?" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç muhalefeti hedef aldı: Bir altılı masa vardı. Nerede altılı masa? Hani bunlar Türkiye'nin yönetimine talip idiler?

Ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak'a gelen Bakan Yılmaz Tunç, Karadeniz Ereğli Öğretmenevi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun miting programına değinen Tunç şunları söyledi:

Nerede, Türkiye'nin ana muhalefetini gören var mı? Bazen aday tanıtım toplantıları yapılıyor; yanlış adayın adı anons ediliyor, başka bir adayın eli kaldırılıyor falan. Böyle bir karışıklık. Bir altılı masa vardı. Nerede altılı masa? Hani bunlar Türkiye'nin yönetimine taliplerdi? Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri kişiyi kendi partilerine genel başkan olmaya bile layık görmediler. Şimdi aleyhinde konuşup duruyorlar.

Hani siz birbirinizin yardımcısı olacaktınız? Bunlar muhalefette birliktelik sağlayamayanlar, öyle bir ihtimal yoktu ama iktidar bunlar olsaydı Türkiye'nin hali nasıl olurdu? Kaosa sürüklenirdi.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin