5.2 büyüklüğünde deprem... Çok fena sallandı. Görüntüler ortaya çıktı. Evler hasar gördü. Bir çocuk balkondan atladı

Malatya'da saat 16:04'te 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem sonrası büyük panik yaşandı. Bir çocuk depremde panikle balkondan atladı. Depremde yaşanan sarsıntı binalarda hasara neden oldu. İşte son gelen bilgiler ve görüntüler.

Google Haberlere Abone ol
5.2 büyüklüğünde deprem... Çok fena sallandı. Görüntüler ortaya çıktı. Evler hasar gördü. Bir çocuk balkondan atladı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2’lik depremde bazı apartmanların dış cephelerinde ayrışmalar ile sıva dökülmeleri meydana geldi.
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde saat 16.04’te yerin 13,93 kilometre derinliğinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde hissedilen depremde kent merkezinde bulunan bazı apartmanların dış ceplerinde ayrışmalar ile sıva dökülmeleri meydana geldi.

Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan üç katlı bir binanın dış cephesinde kopan parçalar korkuya neden olurken, ihbar üzerine ekipler bölgede çalışma yaptı. Tehlike saçan beton parçalar ekipler tarafından bulundukları alandan alınırken, çevre esnafı ise büyük korku yaşadıklarını söyledi.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK BALKONDAN ATLADI

Akçadağ ilçesi Keklikpınar Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki bir çocuk panikleyerek balkondan aşığı atladı.

Hafif şekilde yaralanan çocuğun sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken, kent genelinde panik ve korku sonucu çeşitli hastanelere başvuran bazı vatandaşların da olduğu bildirildi.

PANİK ANLARI

Depremde yaşanan panik anları bir tatlıcı dükkanının güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüde, sarsıntıyla birlikte masalarda oturan vatandaşların dışarıya kaçışması görünüyor.

6 ŞUBAT DEPREMİNİ ANLATIRKEN 5.2'LİK DEPREME YAKALANDI

Asrın felaketinin yıl dönümünün yaklaştığı bugünlerde depremde yaptıkları çalışmaları anlatan dernek başkanı, Malatya'da 5.2’lik depreme yakalandı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaşanan 5,2 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panikle kendilerini sokağa attı. 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin yol dönümünün yaklaştığı bugünlerde o süreçte depremzedeler için yaptıkları çalışmaları İHA’ya anlatan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak ve çalışanlar da 5,2’lik depreme röportaj esnasında yakalandılar. Yaşanan panik kameralara yansırken, sonrasında başkan ve çalışanlar bina dışına çıktı.

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin