13 yaşındaki Mina'dan 8 gündür haber alınamıyor. Mina'nın annesinden korkunç iddia: Madde bağımlıları tarafından alıkonuldu

Adana'da evden "gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrılan 13 yaşındaki Mina Kartal’dan 8 gündür haber alınamıyor. Mina'nın annesi Fatma Kartal kızının madde bağımlıları tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Anne Kartal, "Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum” dedi.

Google Haberlere Abone ol
13 yaşındaki Mina'dan 8 gündür haber alınamıyor. Mina'nın annesinden korkunç iddia: Madde bağımlıları tarafından alıkonuldu

Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi’nde ikamet eden yaşındaki Fatma ve Şafak Kartal  çiftinin 13 yaşındaki kızları Mina Kartal’dan 31 Ocak’tan bu yana haber alınamıyor. Evden "gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrılan Mina Kartal’ı ailesi 8 gündür kenttin her yerinde arıyor. Hakkında kayıp başvurusu bulunan Mina’yı Çocuk Şube’ye bağlı polislerde aramasını sürdürüyor.

"MADDE BAĞIMLILARI ALIKOYDU"

31 Ocak günü öğlen saatlerinde kızının evden ayrılabileceğini söyleyen anne Fatma Kartal, ”O günden bugüne de hiçbir haber alamadık. Şuan da çocuk şube ekibi arıyor. Hemen kayıp ihbarında bulunduk, Çocuk şube ilgilenmeye başladı. Bu şekilde haber bekliyoruz. Bir yerden haber bekliyoruz. Özellikle gittiği bir park var orada madde bağımlıları falan var. Madde bağımlıları alıkoyuyor diye düşünüyorum. Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum" dedi.

"LÜTFEN KIZIMI BIRAKIN"

Kızına seslenen acılı anne Kartal, "Minacım lütfen kızım dön, çok perişan olduk seni bekliyoruz. Bir an önce bize haber ver. Eve dön seni bekliyoruz kızım ya. Korkuyoruz kızım lütfen haber ver. Ya da Mina'yı biri zorla tutuyorsa lütfen kızımı bırakın eve dönsün” dedi.

Kaynak: İHA
Etiketler Adana kayıp anne çocuk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin