1000 lirası olan 1 gram alabilecek. Gram altın 1000 TL'nin altına mı düşecek? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı 'Bunu yapan zarar eder' dedi ve altın için uyarıda bulundu

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Peki altın almak için uygun zaman mı, alık yapmak için biraz daha beklemek mi gerekiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan, bununla ilgili sorulara cevap verdi ve gram altın fiyatının 1000 liranın altına düşer mi sorusunu yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
1000 lirası olan 1 gram alabilecek. Gram altın 1000 TL'nin altına mı düşecek? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı 'Bunu yapan zarar eder' dedi ve altın için uyarıda bulundu - Resim: 2

"Altın 1000 TL'nin altına düşer mi?"

"Altın 1000 TL'nin altına düşer mi?" diye soranlar için piyasalarda her şeyin olabileceğini ve fiyatların 1000 TL'nin altına da düşebileceğini belirten Kaan, "Bir anda hemen dip seviyeler vermek doğru ve mantıklı değildir" dedi.

Fırsat olarak değerlendirilebilir

Gram altında trendin negatif olduğunu belirten Kaan, 1108, 1104 ve 1098 seviyelerin takip edilmesi gereken alanlar olduğunu belirtti. Yükseliş için başlaması için 1120 seviyesinin üstünde hareket olması gerektiğini belirten Kaan, "Hareket olmadığı sürece fırsat olarak değerlendirilebilir" dedi.

SIRADAKİ GALERİ

Emekli promosyonunda bir hamle de Garanti BBVA'dan Emekli promosyonunda bir hamle de Garanti BBVA'dan