1000 lirası olan 1 gram alabilecek. Gram altın 1000 TL'nin altına mı düşecek? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı 'Bunu yapan zarar eder' dedi ve altın için uyarıda bulundu

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Peki altın almak için uygun zaman mı, alık yapmak için biraz daha beklemek mi gerekiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan, bununla ilgili sorulara cevap verdi ve gram altın fiyatının 1000 liranın altına düşer mi sorusunu yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
1000 lirası olan 1 gram alabilecek. Gram altın 1000 TL'nin altına mı düşecek? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı 'Bunu yapan zarar eder' dedi ve altın için uyarıda bulundu - Resim: 1

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan, altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Kaan, altını olan ve yatırım yapmak isteyen herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Altın fiyatları gündemde yer almaya devam ediyor. Piyasaların gidişatı için gözler Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay gerçekleştirilen toplantıda politika faizi yüzde 9 düzeyinde tutulmuştu. Güncel veriler beklenirken uzman isim, "Gram 1000 TL'nin altına düşer mi?" sorusunu yanıtladı ve yatırımcıları uyardı.

Geri çekilme devam edebilir

İlk olarak ons altın analizi yapan Kaan, 1834 -1840 bölgelerinin arasında kapanışlar gelmezse fiyatların geri çekilebileceğini söyledi.

Yeni Akit'teki habere göre tepe bölgesi olarak 1960 seviyesini işaret eden Kaan, geri çekilmelerin devam etmesi, fiyatın 1828 bölgelerinin altına sarkma olması durumunda 'çatırtılar olabilir' dedi ve "Ne yazık ki 1800'lü seviyeleri görebilme ihtimalimiz artıyor." diye ekledi.

Bunu yapan zarar eder

Piyasanın alım fırsatı vereceğini, yatırımcıların stres olmaması gerektiğini söyleyen Kaan tepe bölgesi olarak 1180'li seviyeleri işaret ederek ,"Bu bölgelerden alan insanlar var ama onlar daha soğuk kanlı profesör düşünme peşindeler. Eğer amatörce düşünseler inanılmaz derecede zarar edeceklerini bildiklerinden dolayı o şekilde düşünme sonucuna varıyorlar." dedi.