Vakıfbank bombayı patlattı. Maaşını Vakıfbank'tan alanlara müjde geldi. Vakıfbank emekli promosyon ücreti artırıldı. Vakıfbank 2024 emekli promosyon ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjde sonrasında emeklilere yönelik promosyon ücretlerinde artışa gidildi. Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası ve Halkbank rakamları güncellemişti, son çalışma Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank emekli promosyon ücretleri güncellendi. Buna göre en düşük ücret 5 bin TL oldu. İşte Vakıfbank promosyon ücretleriyle ilgili yapılan duyuru...

Google Haberlere Abone ol
Vakıfbank bombayı patlattı. Maaşını Vakıfbank'tan alanlara müjde geldi. Vakıfbank emekli promosyon ücreti artırıldı. Vakıfbank 2024 emekli promosyon ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki konuşmasında emeklilere yönelik promosyon ücreti konusunda kamu bankalarının artış yapacağını duyurmuştu.

Erdoğan, kamu bankalarının 12 bin TL maaş promosyonu vereceğini açıkladı.

Erdoğan yaptığı açıklamada "Yılın ikinci yarısında enflasyon hızlı bir düşüşe geçecek. İnsanlarımızın refah seviyesini eskisinin de üzerine çıkaracağız. İlk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankaları bu yılki promosyon ödemelerini 8 bin ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacağına inanıyorum." demişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları sonrasında gözler Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'a çevrildi. 

İlk güncelleme Ziraat ve Halkbank'tan geldi. İki banka da maaş promosyon ücretlerini maksimum 12 bin TL olarak belirlediklerini duyurdu.

 

VAKIFBANK DA GÜNCELLEDİ

Vakıfbankt'tan yapılan duyuruda, "Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara promosyon ödemesi yapılmaya başlanmıştır." denildi.

Yapılan duyuruda yeni rakamlarla ilgili bilgi verildi ve en yüksek promosyon ücreti olarak 12 bin lira belirlendi...

Vakıfbank en yüksek promosyon ücreti miktarını 12 bin lira olarak belirledi ancak bu rakam 20 bin ve üzeri maaş alanlar için geçerli.

Bankada en düşük promosyon ise 5 bin lira olarak belirlendi...

Buna göre 

10.000.-TL ye (10.000.-TL hariç) kadar olanlara 5.000.- TL,
10.000 - 15.000.-TL (15.000.-TL hariç) arasında olanlara 8.000.- TL,
15.000 – 20.000.-TL (20.000.-TL hariç) arasında olanlara 10.000.- TL,
20.000.-TL ve daha fazla olanlara 12.000.- TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bankadan yapılan duyuruda promosyon ödemelerinin "3 yıl süre ile emekli maaşının Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla ödenecektir. Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır." denildi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin