Motorine bir büyük zam daha. İstanbul Ankara İzmir güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorin 2024 güncel fiyatları (29 Ocak 2024 akaryakıt fiyatları)

İsrail-Hamas çatışması nedeniyle dolar ve petrol fiyatları arttı. Brent petrol fiyatları 78 dolar seviyelerinde seyrediyor. 2024 yılı ile birlikte ÖTV düzenlemesi geldi. Düzenleme sonrası benzin ve motorin litre fiyatlarına büyük zam yapılmıştı. Son olarak motorin litre fiyatına bir büyük zam daha yapıldı. İzmir İstanbul ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatları güncellendi. 29 Ocak Pazartesi günü benzin motorin ve LPG litre fiyatları ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Motorine bir büyük zam daha. İstanbul Ankara İzmir güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorin 2024 güncel fiyatları (29 Ocak 2024 akaryakıt fiyatları)

Birbiri ardına gelen zamların ardından motorine gelen indirimle sürücüler biraz rahatlamıştı. Daha sonra ise benzin ve motorin fiyatları tekrar arttı. Motorin litre fiyatı 40 lirayı geçti, benzin litre fiyatı da 40 liraya yaklaştı.

Brent petrolde düşüş ivmesi devam ediyor. Alınan son verilere göre Brent Petrol 83 dolar seviyelerine yükseldi.. Son olarak Motorin (mazot) ve Benzin fiyatlarına peş peşe indirim yapılmıştı. Brent petrol fiyatları yükselir yükselmez benzin ve motorin litre fiyatına zam geldi.

Akaryakıt fiyatları 2024 yılına zamla başladı. ÖTV'de yapılan düzenleme sonrası hem benzin hem motorin hem de LPG fiyatlarında büyük artış gerçekleşti. Benzin litre fiyatı 2 lira 31 kuruş, motorin litre fiyatı 2 lira 15 kuruş ve LPG litre fiyatı da 1 lira arttı.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatlarına bir büyük zam daha geliyor. Alınan son bilgilere göre motorin litre fiyatına 29 Ocak Pazartesi gece yarısından itibaren 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Son yapılan zamla 40 liranın üzerine çıkan motorin litre fiyatları neredeyse 42 lirayı bulacak. Benzin grubunda ise yeni bir zam şimdilik öngörülmüyor.
İşte güncellenen rakamlarla akaryakıt fiyatları: 

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 29 OCAK PAZARTESİ

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 38.29 TL
İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.21  TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20.20 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 29 OCAK PAZARTESİ

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 38.38 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.28 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20.28 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 39.04 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 40.98 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı: 20.15 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 39.24 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 41.18 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı: 20.00 TL

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin