Emekliler bu habere bayram edecek: Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını arttırdı. Garanti BBVA emekli promosyon rakamları ne kadar oldu?

Emeklilerin yüzünü güldürecek müjdeli haber Garanti BBVA'dan geldi. Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını arttırdığını duyurdu. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyon rakamları...

Google Haberlere Abone ol
Emekliler bu habere bayram edecek: Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını arttırdı. Garanti BBVA emekli promosyon rakamları ne kadar oldu? - Resim: 2

Garanti BBVA emekli promosyon 2024 maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilerimize 6.250TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emeklilerimize 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emeklilerimize 12.500 TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 15.000 TL olarak belirlenmiştir. 

Güncel emekli maaşı banka promosyonu kampanyası 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir. 

Emekli maaşını başka bankaya taşıma işlemlerinin ardından emekli promosyonları almaya hak kazanılabilir.

Emekli maaşınızı başka bir bankadan alıyor ve emekliye banka promosyonu avantajından faydalanmak istiyorsanız Garanti BBVA Mobil üzerinden veya şubelerimize gelerek emekli maaşı taşıma başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yeni emekli olacaksanız SSK veya Bağ-Kur’dan başlatacağınız emeklilik işlemlerinde SGK Müdürlüklerine giderek veya e-Devlet üzerinden; Emekli Sandığı’ndan başlatacağınız işlemlerde ise çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ödemelerine aracılık edecek banka seçeneğinde Garanti BBVA’yı tercih edebilir, 15.000 TL'ye varan banka maaş promosyonu ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.  

SIRADAKİ GALERİ

İş Bankası müjdeyi verdi: Rakamlar arttırıldı İş Bankası müjdeyi verdi: Rakamlar arttırıldı