Çorba, et döner, pilav, ayran, ekmek, su 40 lira! İBB'nin Kent Lokantaları'nın menüsü sosyal medyada gündem oldu

İstanbul genelinde öğrencilere ve dar gelirli yurttaşlara yönelik faaliyet gösteren Kent Lokantaları'nın dünkü menüsü sosyal medyada gündem oldu. Kent genelinde 9 noktada bulunan Kent Lokantaları'nda dün çorba, et döner, pilav, ayran, ekmek ve sudan oluşan günün menüsü 40 liradan satıldı. Menü fotoğrafı altına binlerce yorum yağdı.

Google Haberlere Abone ol
Çorba, et döner, pilav, ayran, ekmek, su 40 lira! İBB'nin Kent Lokantaları'nın menüsü sosyal medyada gündem oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve öğrencilere, dar gelirli vatandaşlara yönelik faaliyet gösteren Kent Lokantaları sosyal medyanın gündemine düştü. 9 lokantanın dünkü menüsünde yer alan ve toplamda 40 liraya satılan ürünler binlerce yorum aldı.

Türkiye'deki yüksek enflasyon ve gıda fiyatlarındaki artış yemek sektöründe de restoranların fiyatlarını uçurdu. İBB tarafından öğrenciler ve dar gelirli vatandaşların yararlanması için kent genelinde açılan Kent Lokantaları'nda dün verilen yemek ise hem içeriği hem de fiyatıyla sosyal medyada binlerce yorum aldı.

Kent Lokantaları'nda dün mercimek çorbası, et döner, pilav, ayran, ekmek ve sudan oluşan günün menüsü 40 liradan satıldı. Menü fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve altına binlerce yorum geldi. 

KENT LOKANTALARI NEREDE VAR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öğrencilere ve dar gelirli yurttaşlara yönelik faaliyet gösteren Kent Lokantaları 9 farklı noktada hizmet veriyor. 

Açıldığı 2022 tarihinde günün menüsü 29 liraya satılıyordu. Son yapılan zamla birlikte menü fiyatı 40 liraya çıktı.

İşte İstanbul'da hizmet veren Kent Lokantaları'nın yerleri:

- Avcılar Kent Lokantası
- Bağcılar Kent Lokantası
- Çapa Kent Lokantası
- Hisarüstü Kent Lokantası
- Küçükçekmece Kent Lokantası
- Sultanahmet Kent Lokantası
- Sultanbeyli Kent Lokantası
- Ümraniye Kent Lokantası
- Üsküdar Kent Lokantası

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin