Bu paralar artık ATM'lerde kabul edilmeyecek. Elinde olanlar yandı: ATM'lerde artık geçersiz sayılacak

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir kararın sessiz sedasız alındığı iddia edildi. Alınan yeni kararlarla birlikte hem banka şubeleri hem de ATM'lerde çok önemli değişiklikler yapılıyor. Halen kullanımda olan 10 liralık banknotların ATM'lerde artık kabul edilmediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Bu paralar artık ATM'lerde kabul edilmeyecek. Elinde olanlar yandı: ATM'lerde artık geçersiz sayılacak - Resim: 1

Alınan yeni kararlarla birlikte bankalar halen kullanımda olan bazı paraların geçerliliğini yitireceğini açıkladı. Banka hesaplarındaki değişikliklere dikkat çekilerek, müşterilerin bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Banka hesaplarına sahip olanların sayısındaki artışla birlikte, bankaların vatandaşları şaşırtan yeni düzenlemelerini tek tek duyuruyor. Birçok banka, şube sayısını azaltarak evden çalışma sistemine geçiş yaparak şubelerin iş yükünü azaltmayı amaçlıyor.

Yeniçağ'da yer alan habere göre resmi yapılan duyuruyla birlikte para çekme ve para yatırma limitlerinde değişikliğe gidildi. Resmi bir duyuru ile para çekme ve yatırma limitlerinde gerçekleştirilen değişiklikler açıklandı. Türkiye'deki yüksek enflasyonun etkisiyle, birçok bankanın halen kullanımda olan bazı banknotları ATM'lerde kullanım dışı bıraktığı iddia edildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi