Komşu ülkeden büyük destek! Türkiye'nin AB üyeliğiyle ilgili flaş açıklama!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Hırvatistan Dışişleri Bakanı Grlic Radman ortak basın toplantısı düzenledi. Radman toplantıdaki açıklamasıyla Türkiye'nin AB üyeliğine destek verdi. Radman, "Bizim için Türkiye AB'ye aday ülkedir ve AB'nin anahtar partneri olarak kalacaktır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Komşu ülkeden büyük destek! Türkiye'nin AB üyeliğiyle ilgili flaş açıklama!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman ile ortak basın toplantısı düzenledi. Fidan "Kızıldeniz, Suriye ve Irak'ta yaşananlara ilişkin ise "Gazze'deki savaş sarmalının giderek daha büyük bir girdaba dönüşeceğinin ön habercisi" dedi.

Fidan Kızıldeniz, Suriye ve Irak'ta yaşananlara ilişkin ise "Gazze'deki savaş sarmalının giderek daha büyük bir girdaba dönüşeceğinin ön habercisi olduğunu görmek yanıltıcı olmasa gerek" şeklinde konuştu. 

HIRVATİSTAN'DAN TÜRKİYE'YE BÜYÜK DESTEK

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Grlic Radman ise basın toplantısında yaptığı açıklamayla Türkiye'ye Avrupa Birliği üyeliği konusunda destek çıktı. Türkiye'nin üyeliğiyle ilgili "Bizim için Türkiye, Avrupa Birliği'ne aday ülkedir ve AB'nin anahtar partneri olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin