İran'ın Irak'a saldırılarında ünlü iş insanı hayatını kaybetti

Dün gece İran, Irak’ın Erbil kentinde birçok noktaya füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırıları düzenlendi. Bu saldırılarda Falcon Group'un sahibi ünlü iş insanı Peşrev Dizeyi'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
İran'ın Irak'a saldırılarında ünlü iş insanı hayatını kaybetti

İran, Irak’ın Erbil kentinde birçok noktaya füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırıları düzenlendi. Başta ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Erbil Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü olmak üzere birçok bölgede patlama sesleri duyuldu. Saldırıları İran Devrim Muhafızları üstlendi. Erbil Havalimanı'nda hava trafiği askıya alınırken, saldırıda bazı evlerde yangın çıktı, 4 kişi hayatını kaybetti.

 ÜNLÜ İŞ İNSANI ÖLDÜ

Hayatını kaybeden 4 kişiden birinin Dizeyi, Empire World gibi büyük projeleri yürüten Falcon Group'un sahibi Peşrev Dizeyi olduğu öğrenildi. 

İran'ın Irak'a saldırılarında ünlü iş insanı hayatını kaybetti - Resim : 2

IKBY eski Başkan Yardımcısı Hemin Hawrami, Twitter platformunda yaptığı paylaşımda tanınmış Kürt iş insanı Peşrev Dizeyi'nin hayatını kaybettiğini doğruladı. Saldırıda Dizeyi'nin eşi ve çocukları da yaşamını yitirdi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin