Havada korku dolu anlar: 174 yolcu taşıyan uçağın bir bölümü havada koptu, büyük panik yaşandı

İçerisinde 174 yolcu ile 6 mürettebat bulunan Alaska Airlines'a ait uçağın havada camı parçalandı. Portland California seferini yapan uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı. Havada dakikalarca panik yaşayan yolculardan yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Havada korku dolu anlar: 174 yolcu taşıyan uçağın bir bölümü havada koptu, büyük panik yaşandı

Alaska Airlines'a ait bir yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. 174 yolcu 6 mürettebatı olan uçağın bir bölümü havada koptu. Uçak acil iniş yapmak zorunda kalırken olayda yaralanan olmadı.

Fox12 sitesinde yer alan habere göre Portland California seferi için kalkış yapan Alaska Airlines'a ait uçağın bir bölümü koptu. 

Kabin içerisinde yolcular büyük panik yaşarken koltukların üzerindeki oksijen maskeleri açıldı. İçerisinde 174 yolcu ve 6 mürettebat bulunan uçak geri dönerek kalkışından yaklaşık 1 saat sonra Portland'a acil iniş yapmak zorunda kaldı. 

Alaska Airlines yetkililerinden alınan bilgiye göre büyük korku yaratan olayda can kaybı ya da herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Olay anında bazı yolcular video çekerek sosyal medyada paylaştı.

JAPONYA'DA UÇAK YANMIŞTI

Geçtiğimiz çarşamba günü de Japonya'da bir uçak kazası yaşanmıştı.  Japan Airlines'ın 516 sefer sayılı uçuşu, piste indikten sonra sahil güvenlik uçağına çarpmasıyla kabusa dönüştü.

Japan Airlines (JAL) uçağındaki 379 kişinin tamamı güvenli bir şekilde tahliye edildi. Japonya Ulaştırma Bakanı Tetsuo Saito'ya göre, daha küçük sahil güvenlik uçağındaki altı mürettebattan beşi ölmüştü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin