ABD'de helikopter düştü. 6 kişinin bulunduğu hava aracından sağ kurtulan olup olmadığı bilinmiyor

Kaliforniya'da Mojave Çölü'ne düşen bir helikopterde 6 kişi olduğu bildirildi. Kazadan sağ kurtulan olup olmadığı henüz belirlenemedi. Arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de helikopter düştü. 6 kişinin bulunduğu hava aracından sağ kurtulan olup olmadığı bilinmiyor
Arşiv

Sen Bernandino İlçe Polisinden yapılan açıklamada, helikopterin dün gece Las Vegas'ın yaklaşık 150 kilometre güneybatısında, Mojave Çölü'ndeki küçük bir kasabanın yakınında düştüğü bilgisi paylaşıldı.

Yetkililer, Palm Springs Havaalanı'ndan kalkan içinde 6 kişinin bulunduğu helikopterin Nevada eyaletine giderken düştüğünü ve kazanın nedeninin henüz tespit edilemediğini belirtti.

ABD Federal Havacılık İdaresinin (FAA) açıklamasında, kazadan kurtulan olup olmadığının tespit edilemediği, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

İKİ GÜN ÖNCE DE HELİKOPTER DÜŞMÜŞTÜ

8 Şubat'ta ABD Deniz Kuvvetlerinden yapılan yazılı açıklamada, dağlık alana düştüğü belirtilen helikopterdeki 5 askerin hayatını kaybettiği doğrulandı.

Açıklamada, "Askerlik hizmetinin doğasında olan riskleri anlasak da herhangi bir can kaybı her zaman zordur" ifadesi kullanılarak 5 askerin cesetlerine ulaşmak için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Başkan Joe Biden da Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, 5 deniz piyadesinin ailelerine taziyeler ileterek, helikopterin düşmesiyle ilgili incelemelerin sürdüğünü bildirilmişti.

Kaynak: A.A
Etiketler ABD helikopter
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin