'Yer Gök Aşk'ın final bölümünde neler olacak?

Fox TV'de Pazartesi akşamları ekrana gelen dizide final zamanı...

Fox TV'de 3 sezondur yayınlanan 'Yer Gök Aşk' dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı final bölümüyle ekrana geliyor.



Dizinin 122. bölümünde Sevda, bebeği ve Elif’le konaktan ayrılır. Ali Ömer’in yaşadığı şoktan kurtulması kolay olmayacaktır. Hamiyet ölümle pençeleşirken hastaneye kaldırılır. Münevver kahrolur, bundan Sevda’yı sorumlu tutmaktadır.



Bade çok önemli bir karar almıştır, çok da huzurludur. Her şeyi Mehmet ve doğacak oğlu için yaptığına inanmaktadır. Hamiyet’in hastaneye kaldırıldığını duyan Sevda, dayanamaz gelir. Ne var ki Ali Ömer’le karşılaşmak onun için kolay olmayacaktır.



Ali Ömer yaşananlara artık dayanamaz, Ürgüp’ten ayrılmaya karar verir. Sevda ise Ali Ömer’in yeni hayatının bir parçası olup olmayacağını bilememektedir.



Başrollerinde Burak Hakkı, Melisa Aslı Pamuk ve Tuvana Türkay'ın yer aldığı dizinin son bölümü, 27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.45’te yayınlanacak.




Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu