İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu. Zendaya rol arkadaşlarını öve öve bitiremedi

Dünyaca ünlü oyuncu Zendaya, 'Challengers' (Rekabet) filmindeki sevişme sahnesiyle gündemde. Oyuncu, dikkat çeken sahnedeki partnerlerini öve öve bitiremedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Dünyaca ünlü oyuncu Zendaya, 'Challengers' (Rekabet) filmindeki sevişme sahnesiyle gündemde. Oyuncu, dikkat çeken sahnedeki partnerlerini öve öve bitiremedi. 

"Call Me Your Name", "Suspiria ve "Bones and All" gibi başarılı filmlerin ödüllü yönetmeni Luca Guadagnino'nun yeni filmi 'Challengers, vizyona girdiğinden beri sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Başrollerinde Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist gibi popüler isimlerin yer aldığı film, tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncusunun hikayesini konu alıyor.

"Challengers"ın başrollerinden biri olan ünlü oyuncu Zendaya, fragman çıktığından beri gündemdeki yerini koruyor. 

Başrol partnerleri Mike Faist ve Josh O’Connor’la olan öpüşme sahneleri konuşulan Zendaya, üçlü öpüşme sahnesinin çekimlerinde rol arkadaşlarının tüm baskıyı üstünden aldığını söyledi.

"ŞANSLIYIM"

Josh ve Mike'la çalıştığı için şanslı olduğunu söyleyen Zendaya, partnerlerinin işini kolaylaştırdığını nazik olduklarını ifade etti.

Zendaya, The Sun'a "Sanırım ikisi de çok hoş adamlar olduğu için şanslıyım. Çalışmaları ve zamanları konusunda nazik ve cömert davrandılar, bu da işimizi kolaylaştırdı" dedi. 

Fenerbahçe, Cenk Tosun'a imza attırma peşinde Girona'nın, Şampiyonlar Ligi belirsizliği sürüyor Tunceli'de ilk kez görüntülendi Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı İşte Türkiye'deki sıfır araç fiyatları Cinsel hayatınızı uçuracak 4 öneri