TÜRK TELEVİZYON EKİBİ BAŞBAKANLIĞA ALINMADI

İsrail’de yayınlanan Yediot Ahronot gazetesi, Polonyalılar tarafından kiralanan Türk televizyon ekibinin Başbakan Benjamin Netanyahu’nun ofisine sokulmadığını öne sürdü.

Yediot Ahronot’un haberine göre, biri Polonya’nın ünlü TVP kanalı olmak üzere iki Polonya televizyon kanalı, Başbakanlık'ta düzenlenen İsrail-Polonya Ortak Bakanlar Kurulu toplantısını yayınlamak üzere bir Türk televizyon ekibini kiraladı.


Türk ekip iki Polonya kanalı adına canlı yayın yapmak üzere tam zamanında Başbakanlık'a gitti ancak Polonyalıların da araya girmesine rağmen kapıdan geri çevrildi.


Polonya kanalları bunun üzerine son anda başka bir alternatif aramak zorunda kaldı.


Yediot Ahronot, televizyon ekibinin Türk olduğu için Başbakanlığa sokulmadığını öne sürerken, Netanyahu’nun ofisinden yapılan açıklamada, ekibin Türk olmasıyla ofise sokulmaması arasında herhangi bir bağlantı olmadığını savunuldu. Başbakanlık yetkilileri, ekibin önceden gerekli izinleri almadığı için ofise sokulmadığını iddia etti.


Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, televizyon ekiplerinin Başbakanlık ofisinde çalışabilmesi için gerekli kuralları yerine getirmesi gerektiğini belirtilerek, "TV ekibi Başbakanlık ofisiyle herhangi bir ön koordinasyon kurmadan ve gerekli izni almadan gelmiştir. Ayrıca ekibin yanında basın mensubu olduklarını gösteren kimlik kartı da yoktu. Başbakanlık ofisi daha önce de Türk medyasıyla çalışmıştır ve çalışmaya devam edecektir" denildi. www.hurriyet.com.tr



Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu