Togg sahibi olanlar dikkat. Büyük güncelleme yapıldı: Artık araçta bunu yapmanıza gerek kalmadı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg'a yeni güncelleme geldi. 1.4.0 güncellemesi ile yüz tanıma ile oturum açmadan araçla ilgili birçok bilgiye ulaşılacak. İşte Togg T10X güncellemesinin bütün detayları.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan ve 2023 yılına damgasını vuran Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg'ya yepyeni bir güncelleme yapıldı. Yapılan güncelleme ile yüz tanımayla oturum açmadan Trumore üzerinden araçla ilgili temel bilgilere ulaşmaya kadar birçok yenilik getirdi.

T10X 1.4.0 güncellemesi neler sunuyor?

WebTekno'da yer alan bilgilere göre 1.4.0 güncellemesinin getirdiği ilk özellik, yüz tanımayla oturum açma. Artık araçta profilinize giriş yaparken şifre girmenize gerek kalmıyor. Ek olarak yepyeni bir arayüz de geliyor. Böylece tüm uygulamaları tam ekran görüntüleyebiliyorsunuz. Ekranınızda kişiselleştirme sunan arka plan renkleri de gelen yeniliklerden.

1.4.0’la T10X’te dört farklı kullanıcı oluşturup her kullanıcının kendine özgü ekranlarını ve özelliklerini oluşturmasına da olanak tanınıyor. Bunlar arasında ekran düzeni, koltuk pozisyonu, ayna ayarı gibi şeyler var. Kısayol menüsünün işlevleri de genişletildi. Sürüş esnasında ihtiyacınız olabilecek özelliğe artık dairesel kumandayla erişmek mümkün olacak. İklimlendirme planlayıcı ise planladığınız günlerde aracın iklim koşullarını otomatik olarak ayarlayabilecek.

 Son olarak T10X sahipleri, araçları hakkında temel bilgilere Trumore uygulamasındaki “akıllı cihazım” sekmesiyle ulaşabilecek. Buradaki bilgiler arasında menzil ve batarya durumu, cihaz lokasyonu, ortam sıcaklığı, lastik basınçları gibi bilgilere ulaşılabilecek.

Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Meğer çözümü bu kadar basitmiş Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi