TEB emekli promosyonlarında kartları yeniden dağıttı: Aralık ayı emekli promosyon rakamlarında adeta devleşti. İşte güncel aralık ayı emekli promosyon rakamları

Emekli promosyon ödenekleri yıl içerisinde en çok araştırılan ve takip edilen konular arasında yer alırken, emeklilerin yüzünü güldürecek haber Türk Ekonomi Bankası'ndan geldi. İşte Aralık ayı emekli promosyon ücretlerine ilişkin yeni rakamlar...

Yıl içerisinde pek çok emeklinin en çok merak ettiği ve araştırdığı başlıklardan bir tanesi şüphesiz emekli promosyonlarıyla ilgiliydi. Bankalar en yüksek rakamları verebilmek için birbirleriyle yarış içerisine girerken, yıl sonuna doğru bankalar durulmaya başladı.

En çok müşteriye sahip olabilmek için birbirleriyle yarış içerisine giren bankalar da sular eylül ayı itibarıyla durulmaya başlamıştı. Bankalar emekli promosyon rakamlarını düşürmeye başlarken TEB aralık ayı rakamlarını güncellediğini açıkladı.

En yüksek promosyon rakamlarını veren bankalar arasında yer alan TEB, aralık ayı promosyon rakamlarıyla emeklilerin yüzünü güldürdü. İşte aralık ayı TEB promosyon ücretlerindeki son durum;

3500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere 4200 TL

3500 TL ile 7500 TL arasında maaş alan emeklilere 4900 TL

7500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alan emeklilere 6300 TL

10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere 7000 TL 

Emekli Maaşımı/Nakit Promosyonumu TEB’den Nasıl Alırım?

Yeni Emekli Olanlar/Olacaklar için:

SGK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak “Türk Ekonomi Bankası”nı iletmelidir.

Emekli olup Maaşını TEB’e Taşımak İsteyen Emeklilerimiz için:

TEB Şubelerinden başvurmak için:

Size en yakın TEB Şubesine nüfus cüzdanınızla gelerek emekli maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobil’den başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan ya da PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa, şubeye gelmenize gerek kalmadan CEPTETEB Mobil ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

Bireysel İnternet Şube kanalından başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa şubeye gelmenize gerek kalmadan Bireysel İnternet Şube ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

Bireysel İnternet Şube aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

Bireysel İnternet Şube’ye TCKN ve şifre ile giriş yapılır.

Ana ekranda yer alan “Kontrol Paneli” seçilir ve açılan sayfada “Sözleşmeler” menüsü tıklanır.
Sözleşmeler menüsü altında yer alan ”Emekli Maaş Taahhütnamesi” ve ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa “Emekli Ek Promosyon Taahhütnamesi” okudum/onayladım yapılarak onaylanır.

Emekli maaşının TEB’e başarılı bir şekilde taşınması işlemlerinin tamamlanması için mutlaka e-devlet üzerinden de banka değişiklik işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

e-devlet’ten banka değişiklik talebini iletmek için:

e-devlet’e Bireysel İnternet Şube aracılığıyla veya TCKN/Kullanıcı adı ile şifre girilir.
Kurumlar menüsünden Sosyal Güvenlik Kurumu seçilir.

Hizmet türüne göre (4A /4B / 4C ) Banka ve Adres Değişikliği menüsüne girilerek seçim yapılır.

Banka ve Adres Değişikliği alanı seçilir.

Kişisel bilgilerin doğruluğu kontrol edilir. “Banka bilgileri değişikliği” alanına tıklanır.

Yeni banka bilgileri bölümünde seçmek istenilen banka bilgileri girilir ve “Güncelle” butonuna basılarak seçim kaydedilir.

Tüm işlemlerin başarılı bir şekilde tamamlanması sonrası talep alınır.

Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu