Survivor 2020 dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dün Kırmızı ve Mavi takım dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldiler.

Survivor'da Aycan'ın gitmesinden sonra Ünlüler takımı üç kişiye düşmüştü. Ünlüler takımının 3'e düşmesinden sonra kırmızı ve mavi takım olmak üzere 5-5 yeni takımlar oluşturdu. Dün ise Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

6 Haziran tarihinde yayınlanan Survivor'da dokunulmazlık oyunun ilk ayağını Kırmızı takım kazandı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da ilk eleme adayı Cemal Can Canseven oldu.

MAVİ TAKIM

Cemal Can, Nisa, Yasin, Ardahan, Evrim

KIRMIZI TAKIM

Sercan, Elif, Berkan, Yunus Emre, Barış

ÇEYREK FİNALE ÇIKAN İLK İSİM BELLİ OLDU

Yarışmacılar bireysel olarak sembol ödülünü almak ve 2 hafta dokunulmazlık ile çeyrek finale adını yazdırmak için parkurda tüm hünerlerini sergiledi. Berkan, Elif, Sercan üçlüsünün final aşamasına önde gelen isimlerden olurken, rakiplerini eleyerek sembol finali oyununda finale kalan isimler Berkan ile Elif oldu.

Berkan ile Elif'in karşılaştığı sembol finalini Elif kazanmayı başardı. Böylece Elif önümüzdeki iki hafta elenemeyecek. Elif ayrıca çeyrek finale çıkan ilk isim oldu.

Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu