Süper Lig devlerine kök söktürüyorlardı. Biri 3. Lig'e diğeri ise Bölgesel Amatör Lig'e düştü

Bir zamanlar Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kök söktüren iki efsane kulüp Denizlispor ve Akhisarspor küme düştü. Denizlispor 3. Lig'e düşerken, Akhisarspor ise Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

Kaynak: A.A

Daha önce 21 sezon Süper Lig'de yer alan Denizlispor, 2020-2021'de Süper Lig, 2022-2023'te 1. Lig'e veda ettikten sonra bu sezon da TFF 2. Lig'de tutunamadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde deplasmanda İskenderunspor'a 3-0 yenilen Denizli temsilcisi bitime 2 hafta kala 2. Lig'den düştü. Yeşil-siyahlı ekip, gelecek sezon TFF 3. Lig'de yer alacak.

2002-2003'te o zamanki adıyla UEFA Kupası'nda son 16 turuna kadar yükselen Denizlispor, o sezon kupayı kazanan Portekiz ekibi Porto'ya yenilerek organizasyona veda etmişti.

AKHİSARSPOR, BÖLGESEL AMATÖR LİG'E DÜŞTÜ

Süper Lig’de üst üste 7 sezon mücadele eden, birer kez Türkiye Kupası'nı ve TFF Süper Kupa'yı müzesine götüren, birer kez de aynı organizasyonları finalde kaybeden Akhisaspor ise 3. Lig'de de tutunamadı. 

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Spor Toto Akhisar Stadı'nda konuk ettiği Merkür Jet Erbaaspor'a 6-2 yenilen Akhisarspor, son hafta öncesinde lige veda etti.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Mustafa Destici'den asgari ücret çıkışı Hatay Samandağ'da korkutan deprem: AFAD açıkladı Bu sorunun cevabını bilen milyoner olacak!