Saat 11 ile 16:00 arası açık alanda olmayın! Meteorolojiden sonra bir uyarı da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den

Meteorolojiden sonra bir uyarı da bakandan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve saat 11 ile 16 arasında dışarda olunmaması yönünde çağrı yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunda sıcaklıkların bazı bölgelerde artışa geçeceğini duyurulmuştu.

Hava durumu raporuna göre Marmara, Ege ve Akdeniz'de sıcaklıklar artıyor.

Konuyla ilgili bir uyarı da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Bakan Özhaseki sıcaklık değerlerinin artacağını belirterek kronik hastalığa sahip olanların özellikle saat 11 ile 16 arasında açık alanda bulunmamasını istedi.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Özhaseki, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün hava tahmin raporuna göre hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin; Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de 4 ila 6 derece, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ise 10 ila 15 derece üzerine çıkması beklenmektedir. Meteorolojik veriler doğrultusunda; Ormanlarımızda herhangi bir yangın meydana gelmemesi için daha duyarlı olunmasını, Özellikle kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ve yaşlılarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ila 16 saatleri arasında açık alanlarda bulunmamalarını istirham ediyorum." dedi.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Okan Buruk, Zaha'nın gidişine onay verdi Bu sorunun cevabını bilen milyoner olacak!