Nicolo Zaniolo hakkındaki şok gerçeği İtalyanlar ortaya çıkardı! Galatasaray zarar edebilir

Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Galatasaray'a imza attığı günden bu yana gündemden düşmeyen Nicolo Zaniolo hakkındaki gerçeği İtalyanlar ortaya çıkardı.

Galatasaray'ın, Nicolo Zaniolo transferi sadece Türkiye'de değil tüm futbol dünyasında da büyük ses getirmişti. Takıma katıldığı ilk günden bu yana çalışkanlığıyla dikkat çeken İtalyan yıldız İstanbulspor ve Alanyaspor hazırlık karşılaşmalarında fileleri havalandırırken, Kasımpaşa maçında da takımına galibiyeti getiren isim olmuştu.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport, Nicolo Zaniolo hakkında ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. İtalyanların haberine göre, Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'da kaldığı her sezon sonu serbest kalma bedeli azalacak.

SERBEST KALMA BEDELİ 35 MİLYON EURO

Galatasaray, Roma'ya sonraki satışının karından %20 pay vereceği Nicolo Zaniolo'nun serbest kalma bedelini 35 milyon Euro olarak belirlemişti.

CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu