Millet İttifakı Maltepe Mitinginde halka buluştu. İstanbul mitinginde hangi lider kaç dakika konuştu? Maltepe'de kürsü rekoru kimde?

Millet İttifakı liderleri Maltepe'de düzenlenen büyük mitingde İstanbullularla buluştu. Maltepe'de büyük bir kalabalık toplanırken kürsüden coşkulu konuşmalar yapan liderlerin konuşma süreleri de dikkat çekti. İşte Millet İttifakı'nın Maltepe Mitingi'nde liderlerin konuşma süreleri ve rekor sahibi...

14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başlarken siyasetin gündemi de gittikçe ısınıyor.

Bugün Millet İttifakı liderleri İstanbul Maltepe Miting Alanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

On binlerce kişinin katıldığı miting oldukça coşkulu bir atmosferde gerçekleşirken Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin liderleri ve Ankara ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları kürsüden vatandaşlara seslendi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olacak lidelerin kürsüdeki konuşma süreleri ise sırasıyla şöyle oldu: 

Temel Karamollaoğlu: 10 dakika

Mansur Yavaş: 9 dakika

Ekrem İmamoğlu: 28 dakika

Ali Babacan: 14 dakika

Gültekin Uysal: 17 dakika

Ahmet Davutoğlu: 19 dakika

Meral Akşener: 10 dakika

Kemal Kılıçdaroğlu: 12 dakika

İZMİR GÜNDOĞDU MEYDANI'NDA REKOR DAVUTOĞLU'NDAYDI

Millet İttifakı'nın ilk kez İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği ortak mitingde de kürsüde konuşma rekoru Ahmet Davutoğlu'na aitti. Davutoğlu Gündoğdu mitinginde 27 dakika ile en uzun konuşan lider olmuştu. Gündoğdu Meydanı'nda liderlerin konuşma süreleri şöyle olmuştu: 

Davutoğlu: 27 dk
Kılıçdaroğlu: 18 dk
Uysal: 17 dk
İmamoğlu: 17 dk
Yavaş: 13 dk
Karamollaoğlu: 11 dk
Babacan: 9 dk
Akşener: 7 dk

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?