Millet İttifakı İzmir Gündoğdu'da halka buluştu. Liderler ne kadar konuştu, rekor kimde? İzmirliler mitingin ardından kolları sıvadı: İşte o görüntüler...

Millet İttifakı liderleri ile Ankara ve İstanbul Belediye Başkanları İzmir Gündoğdu'da miting düzenledi. Millet İttifakı'nın seçime sayılı günler kala yaptığı ilk ortak mitinge halkın ilgisi de yoğun oldu. Tek tek kürsüde halka seslenen liderlerin konuşma süreleri ise dikkat çekti. En kısa süre kürsüde kalan isim Akşener oldu. Öte yandan mitinge katılan İzmirliler belediye işçilerini beklemeden miting sonrası kolları sıvadı ve alanı temiz bıraktılar. İşte o görüntüler...

Google Haberlere Abone ol
Millet İttifakı İzmir Gündoğdu'da halka buluştu. Liderler ne kadar konuştu, rekor kimde? İzmirliler mitingin ardından kolları sıvadı: İşte o görüntüler...

14 Mayıs'ta yapılacan olan seçimlere 14 gün kala Millet İttifakı ilk ortak mitingini İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenledi.

Büyük kalabalığın toplantıdığı mitingde Kemal Kılıçdaroğlu'na Altılı Masa'nın liderleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Liderler ve başkanlar tek tek kürsüye gelerek vatandaşları selamladı ve konuşmalarını yaptı. Ortaklık vurgusu yapılan mitingde liderler Millet İttifakı'nın vaatlerini sıraladı.

Kürsüye çıkan liderlerin verdiği mesajların yanı sıra konuşma süreleri de dikkat çekti. Çok uzun konuşmaların olmadığı mitingde liderlerin konuşma süreleri ise şöyle oldu.

Liderlerin İzmir mitinginde konuşma süreleri:

Davutoğlu: 27 dk
Kılıçdaroğlu: 18 dk
Uysal: 17 dk
İmamoğlu: 17 dk
Yavaş: 13 dk
Karamollaoğlu: 11 dk
Babacan: 9 dk
Akşener: 7 dk

TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN ÖNCE KOLLARI SIVADILAR

İzmir Gündoğdu'da düzenlenen miting sonrası, mitinge katılan sağlayan vatandaşlar belediyenin temizlik işçilerini beklemeden alanı kendileri temizledi.

Onlarca kişi ellerinde çöp poşetleriyle miting meydanında bırakılan çöpleri topladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin