Merkez Bankası, 1 Aralık'ta yaptığı dolara ilk müdahalede ne kadar dolar sattı? 22 gün sonra açıklama geldi: Merkez Bankası 1 Aralık'ta 844 milyon dolar sattı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) 1 Aralık'ta yaptığı dolara ilk müdahalede ne kadar dolar sattı? 22 gün sonra açıklama yapan Merkez Bankası, 1 Aralık tarihinde yaptığı ilk doğrudan müdahalede Döviz satım tutarının 844 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Merkez Bankası, 1 Aralık tarihli doğrudan müdahalesi ile 844 milyon dolar sattığını açıkladı.


Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası(TCMB), 1 Aralık tarihinde yaptığı ilk doğrudan müdahalede Döviz satım tutarının 844 milyon Dolar olduğunu açıkladı.

Merkez Bankası, Aralık ayında ilki 1 Aralık'ta olmak üzere toplam 5 müdahalede bulunmuştu. TCMB sırasıyla 3 Aralık, 10 Aralık, 13 Aralık ve 17 Aralık tarihlerinde satım yapmıştı.

Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi Görür'den 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem uyarısı Bu yiyecekler tansiyonu 12/8'e sabitliyor Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Sinema dünyasının ünlü ismi hayatını kaybetti İş yerlerinde gençlerin yeni trendi: Sessiz terk