'Medyanın gücü' diziyi karıştırdı

TRT 1'de yayınlanan 'Osmanlı Tokadı' dizisinda kahramanlar medya ile sınanıyor.

Kanalda Cumartesi akşamları ekrana gelen komedi dizisi 'Osmanlı Tokadı'nda Günler geçer, Fatih sultanlığı öğrenir, 'Osmanlı Tokadı' şu şehr’i İstanbul’a rahat soluklar aldırırken, savaşı kaybetme noktasına gelen İskender Demiroğlu 4. Kuvveti devreye sokma zamanı geldiğine inanır. Medya... Halkın 'Osmanlı Tokadı’na gösterdiği teveccühü kırmanın en kısa ve de en keskin yolu onları gözden düşürmektir. Halkı televizyona bağımlı hale getirecek bir virüsü yayan İskender için sadece geriye yaslanıp olanları izlemek kalmıştır. Çünkü medyada linç başladığında herkes o linçin bir parçası olmak için yarışacaktır ne de olsa. 'Osmanlı Tokadı’nın ne çıkar amaçlı çete olduğu kalır, ne eli kanlı bir terör örgütü... Dizinin bu bölümünde, kahramanlarımız yabancısı oldukları bu görüntülü kutuyla mücadele edebilecekler mi? Virüsün etkisinde kalan Nurseda, Osmanlı Tokadı’yla karşı karşıya geldiğinde neler olacak? Fatih sultanlık yolunda hangi akla gelmez dersi alacak? soruları cevap bulacak.



Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul ve Mazhar Alanson’un paylaştığı 'Osmanlı Tokadı' 01 Haziran Cumartesi günü, saat 19.50’de TRT 1’de yayınlanacak. 




CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu