Mauro Icardi'nin paylaşımı çok konuşulacak. Fenerbahçe maçı biter bitmez gönderme yaptı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında iki puan bırakarak şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın dört puan gerisine düştü. Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı Sivasspor maçının ardından Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ses getiren bir paylaşıma imza attı.

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

33. hafta sonunda Galatasaray 90 puanla liderliğini perçinlerken, Fenerbahçe 86 puana yükseldi. Puan farkının dörde çıkmasının ardından Galatasaray'ın rekorlar kıran golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe maçı biter bitmez paylaşımıyla ses getirdi.

Ali Koç'un, Erden Timur'u hedef alan açıklamalarının ardından Hatayspor maçında klasikleşen gol sevinci yerine ''uyku'' hareketi yapan Mauro Icardi bu kez de bu sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Son olarak Pendikspor karşısında fileleri havalandıran Mauro Icardi, Opta verilerine göre, Galatasaray tarihinde iki lig sezonunda 20 gole ulaşan ilk yabancı oyuncu olmayı da başardı.

İşte Mauro Icardi'nin paylaşımı:

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş West Ham United, Semih Kılıçsoy için geliyor Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Mustafa Destici'den asgari ücret çıkışı Hatay Samandağ'da korkutan deprem: AFAD açıkladı