Justin Bieber fırtınası Cevahir'de!

Cevahir Alışveriş Merkezi Twitter üzerinden gerçekleştirdiği yarışma ile kazanan takipçilerini Justin Bieber konserine götürüyor.

Cevahir Alışveriş Merkezi; Twitter’da #justinigormeliyim hashtag’ıgla neden Justin Bieber konserine gitmek istediğini en yaratıcı şekilde anlatan 1 takipçisine en ön sıradan 2 kişilik bilet hediye ediyor.



 2 Mayıs 2013 günü İTÜ Stadyumu'nda konser verecek olan Justin Bieber konserini en ön sıradan izlemek isteyen gençlerin tek yapmaları gereken: Cevahir Alışveriş Merkezi’nin Twitter hesabına girerek neden Justin Bieber konserine gitmek istediklerini #justinigormeliyim hashtag’ıgla yaratıcı bir şekilde anlatmaları.



Twitter takipçilerine iki kişilik Justin Bieber konser bileti hediye eden Cevahir AVM Yetkilileri; gençleri hayran oldukları sanatçılarla buluşturmak ve sosyal alanda geliştirmek adına sosyal medya hesaplarında (Facebook, Twitter vb.) bu tarz etkinliklere imza attıklarını belirtiyor.


Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Meğer çözümü bu kadar basitmiş