İstanbul'un efsane mekanı satışa çıkarıldı. Asmalımescit'in efsane mekanı eski Babylon binası satılıyor: Kentin en ikonik konser mekanlarından biriydi

İstanbul'un adeta simgesi haline gelen, kentin en ikonik konser mekanlarından biri olan Babylon'un Asmalımescit'te bulunan binası satışa çıkarıldı. 10 yıl önce kapanan ve adı BLIND olarak değişen konser mekanı için 75 millon lira isteniyor.

İstanbul'un en ikonik konser mekanlarından biri olan eski Babylon binası satılıyor. 10 yıl önce kapanan ve 2012 yılından beri BLIND ismiyle konser mekanı olarak yeniden hizmet vermeye başlayan bina için satılık ilanı açıldı.

Müzikseverler için özel bir anlam taşıyan, İstanbul'un adeta bir dönem simgesi olan eski adıyla Babylon, 2012 yılından beri BLIND olarak hizmet veren konser mekanının olduğu bina satışa çıkarıldı.

İlan sitesine konan binaya 75 milyon lira fiyat biçildi. Eski Babylon'un Asmalımescit binası, yaklaşık 10 yıl önce kapanmış ve 2012'den beri de BLIND isimli konser mekânı olarak hizmet veriyordu. Mekân, 75 milyon TL'lik fiyat etiketiyle yeni bir sahibine devredilmeyi bekliyor. 

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Okan Buruk, Zaha'nın gidişine onay verdi Voleybol dünyasının kalbi Antalya'da atacak