Hükümet medyasının Fuat Avni iddialarına CHP'lilerden yanıt!

CHP Grup Başkanvekili ile CHP İstanbul Milletvekili iddialara ne cevap verdi?

Fuat Avni rumuzlu Twitter kullanıcısının gazeteci Emre Uslu olduğunu iddia eden Akşam, Star ve Güneş iddialarını bugünkü manşetlerinden de sürdürdü.



3 gazetenin manşetinde Fuat Avni'nin CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ve CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile yaptığı iddia edilen yazışmalara yer verildi.  Haberlerde, cemaatin Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ı dinledikleri iddiası ile Fuat Avni'nin Oran'a "Duyan olursa canıyla öder" dediği iddiası yer aldı.



İddialar Hamzabeçi ve Oran tarafından yalanlandı.



Hamzaçebi iddaları "Fuat Avni adlı kişiyle DM üzerinden bir yazışmam yoktur. Ayrıca takipçim olmadığı için kendisine DM den yazmam da imkansızdır. Duyurulur" tweet'iye yalanladı.



Oran da iddialar üzerine "Malum medyada çıkan ALÇAKCA AHLAKSIZCA ŞEREFSİZCE İFTİRALARA cevabı bugün en sert şekilde vereceğim. yapanlardan hukuk önünde hesap soracağım. TBMM'de bugün saat 15.15'te basın toplantısı düzenleyerek gazete görünümlü tetikçilere anladıkları dilden yanıt vereceğim" tweet'ini attı.


Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu