Hande Ataizi'nden politik açıklamalar

Oyuncu Hande Ataizi Hürriyet'in Kelebek ekine verdiği röportajda; "Erdoğan'ın diktatör tavrı doğru olabilir" dedi.

Deneyimli oyuncu Hande Ataizi, Hürriyet'in Kelebek eki muhabirlerinden Onur Baştürk'ün sorularını yanıtladı. Anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu sanat ve özel yaşamının yanı sıra, politik konularda da çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Siyasetle haşır neşir olmadığını belirten Ataizi, kendisine yöneltilen "Başbakan Erdoğan’ın üslubunu nasıl buluyorsun?" sorusuna, "Evet, üslubu sert geliyor ama Türkiye’nin nabzını iyi bilen biri olarak belki de Erdoğan’ın bu diktatör tavrı doğru olabilir. Çünkü hepimiz koşullanmış bir eğitimden geliyoruz. Birçok insan komut almaya alışık. “Şunu yap, bunu getir” gibi şeylerden anlıyor. Eğitimsiz insan da çok fazla. Sonuçta Türkiye’yi yönetmek o kadar kolay bir şey değil. Düşün, ben şu anda evin içini yaptırıyorum, üç tane ustayla baş edemedim" yanıtını verdi.



İşte, o röportajın tamamı




CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu