Halk TV’ye transfer olan İsmail Küçükkaya’dan ilk açıklama

FOX Haber’in yeni yayın dönemine günler kala sürpriz bir kararla Halk TV’ye transfer olan İsmail Küçükkaya, kişisel Twitter hesabından medya gündemine bomba gibi düşen süreci anlattı.

FOX Haber'in yeni yayın dönemine günler kala, tanıtım teklamında da yer almışken flaş bir kararla Halk TV'ye transfer olan İsmail Küşükkaya, yaşanan süreci ve medya dünyasını sallayan kararı neden aldığını, kişisel Twitter hesabında anlattı.

İsmail Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar.
1992 yılında Hürriyet Ankara’da başlayan gazetecilik hayatımın 30.yılında yeni bir pencere açıyorum.

9 yıldır mutluluk, huzur ve gururla görev yaptığım FOX TV’den dün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Kanal yönetimi bu kararımı anlayışla karşıladı. Anlaşarak ayrıldık.

12 Eylül itibariyle Halk TV’de göreve başlıyorum. Haftanın 5 günü 3’er saat sabah haberlerinde olacağım. Cuma akşamları da bir program hazırlayıp sunacağım.

Bütün bu süreçte tam bir uyum ve huzurla çalıştığımız FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni, yakın arkadaşım ve meslektaşım Doğan Şentürk’e, desteğini daima hissettiğim FOX/ Disney Grubu CEO’su Cenk Soner’e, kanal yönetimine ve tüm FOX çalışanlarına içtenlikle teşekkür ederim.

10.yılıma tam da bugünlerde girmiş olduğum FOX’daki tüm bulunma süremi daima mutluluk ve sevinçle, minnettarlık duygularıyla anacağım. Emsalsiz bir dönemdi. Yolları bundan sonra da açık olsun."

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?