İsmail Küçükkaya transferinden sonra CNN Türk'ün eski yöneticisi Ferhat Boratav ve gazeteci Özlem Akarsu Çelik de Halk TV ile anlaştı

Halk TV televizyon sektöründe önemli transferlere imza atıyor. Medyatava'nın edindiği bilgilere göre Fox TV'de program yapan gazeteci İsmail Küçükkaya'dan sonra CNN Türk'ün eski yöneticisi Ferhat Boratav ve Gazeteci Özlem Akarsu Çelik de Halk TV ailesine katılacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel İsmail Küçükkaya transferinden sonra CNN Türk'ün eski yöneticisi Ferhat Boratav ve gazeteci Özlem Akarsu Çelik de Halk TV ile anlaştı

Halk TV televizyon sektöründe önemli transferlere imza atıyor. Fox TV'de program yapan gazeteci İsmail Küçükkaya'dan sonra CNN Türk'ün eski yöneticisi Ferhat Boratav da Halk TV ailesine katıldı.

BİR KOCA YÜREKLİ ADAM DAHA...

Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu Twitter’dan yaptığı paylaşımda önce isim vermeden, “Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek.Ailemize hoş geldin...” diye yazdı.

İsmail Küçükkaya transferinden sonra CNN Türk'ün eski yöneticisi Ferhat Boratav ve gazeteci Özlem Akarsu Çelik de Halk TV ile anlaştı

Mahiroğlu daha sonra “Sevgili Halk TV izleyicileri, az önce isim vermeden Halk TV'de yeni başlayacak bir arkadaş için tweet attım. Biraz gizem olsun istedim ama gizem galiba bana göre degil . Hoş geldin İsmail Küçükkaya…” ifadelerini paylaştı.

İsmail Küçükkaya da son günlerde sosyal medyadan “Tatil bitiyor. Sabah buluşmalarımız başlıyor. Çok yakında” diye yazmıştı. Küçükkaya'nın 12 Eylül'de Halk Tv'de sabah proragramlarına başlayacağı, cuma akşamları da farklı bir program yapacağı öğrenildi.

CNN TÜRK'ÜN YÖNETİCİSİ DE EVET DEDİ

Medyatava'nın aldığı bilgilere göre CNN Türk'te 19 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev alan, genel yayın yönetmenliği, yayın danışmanlığı ile haber genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdüren ve CNN International’la editoryal ilişkileri yürüten Ferhat Boratav da Halk TV ailesine katıldı. Ferhat Boratav, Demirören Holding'in Doğan Medya'yı satın almasından bir süre sonra CNN Türk'ten ayrılmıştı. 

İsmail Küçükkaya transferinden sonra CNN Türk'ün eski yöneticisi Ferhat Boratav ve gazeteci Özlem Akarsu Çelik de Halk TV ile anlaştı - Resim : 2

ÖZLEM AKARSU ÇELİK DE ANLAŞTI

Gazeteci Özlem Akarsu Çelik de HalkTV ile anlaşan isimler arasında. Çelik'in aynı zamanda HalkTV'nin çıkaracağı gazetede de yazacağı öğrenildi.

FERHAT BORATAV KİMDİR?

1959 doğumlu Ferhat Boratav İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1988 yılında Nokta Dergisi’nde başlayan Boratav, BBC Türkçe Servisi’nde beş yıl programcı ve editör olarak çalıştı. Ardından da Türkiye’de özel televizyonların ilk kurulduğu günlerde sektöre adım attı.

Show TV ve ATV Haber müdürlüğü görevlerini yapan Boratav, Ekim 1999’da CNN Türk kurulurken, kanalın genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Türk medyasında aynı televizyon kanalında en uzun süre görev yapan ‘genel yayın yönetmeni’oldu.

Boratav, CNN Türk’teki görevlerinin yanısıra, Doğan Medya Grubu’na ait Doğan TV Holding’in ‘Yayın İlkeleri’ rehberini yazdı.

Deneyimli gazeteci 20 yıla yakın süredir İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde televizyon haberciliği konusunda ders veriyor ve Michigan Üniversitesi merkezli Knight-Wallace gazetecilik burs programının yürütme kurulu üyesi.

Boratav aynı zamanda yaşlı sorunlarıyla ilgilenen ’65+’ ve toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışan ‘Yanındayız’ derneklerinin kurucu ve yöneticileri arasında.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin