Hakkari'de polis ve memurlara gözaltı! Rüşvet, kaçakçılık evrakta sahtecilik suçlamalarıyla baskın yapıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen eş zamanlı "Esendere-1" adı verilen operasyonda aralarında polis ve muhafaza memurlarının da bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda suçta elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda döviz, Türk lirası ve ziynet eşyası ele geçirildi.

Kaynak: A.A

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 37 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

"Esendere-1" adı verilen operasyonda, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek", örgüt faaliyetleri çerçevesinde rüşvet", "göçmen kaçakçılığı", "resmi belgede sahtecilik", 5607 sayılı kanuna muhalefet ve zimmet" suçlarından, aralarında 7 polis ve 8 gümrük muhafaza memurunun da bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı.

Suçta elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda döviz, Türk lirası ve ziynet eşyası ele geçirildi.

Aranan 6 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Hande Baladın gala gecesine damga vurdu Şekip Mosturoğlu: Sadettin Saran resmi adaydır MÜJDE! 5 modelde faiz sıfırlandı! İşte o araçlar.. Akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin! Onaylı randevu dönemi başladı: Şimdi ne olacak? Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti!