Onaylı randevu dönemi başladı: Şimdi ne olacak? MHRS randevu nasıl alınacak, randevular nasıl onaylanacak? 10 soruda onaylı randevu dönemi nedir?

MHRS randevu sistemi değişti. Yeni sistemde, randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00'ye kadar hastaların randevusuna onay vermesi veya gelemeyeceğini bildirmesi gerekecek. Randevusunu onayladığı halde gitmeyen kişilerin, aynı branş için 15 gün boyunca yeni randevu alması kısıtlanacak. Fakat bu kişiler Bakanlığa bağlı sağlık kuruluşlarından randevusuz hizmet alabilecek. Yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları şöyle:

Kaynak: A.A

1- "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek?

Onaylı Randevu Sistemi, randevuların iptal edilmesinin ardından boş kalan kapasitenin hizmet bekleyen hastalar için kullanılmasını sağlayacak. Uygulama, 13 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla alınacak randevular için geçerli olacak.


Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Tarlasına giden Tokatlı çiftçi şok yaşadı Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Burcu Esmersoy'dan bomba pozlar! Beyaz yumurta mı yoksa kahverengi yumurta mı? Bir araba ağırlığındaki Paşa rekor fiyata satıldı