Gmail kullanıcılarına önemli uyarı!

İşte, dünyanın en çok kullanılan e-posta servislerinden Gmail'in 6 bilinmeyen özelliği...

Dünyanın en çok kullanılan e-posta servislerinden birisi olan Gmail, kullanıcılarına günlük hayatlarındaki yazışmalarında kolaylık sağlayacak birçok özelliği sunuyor. Ancak bilinmeyen ya da herkesin bilmediği sürpriz özellikleri de bünyesinde barındırıyor. 



Google'ın sunduğu reklam destekli e-posta servisi Gmail'i bilmeyeniniz yoktur. Dünyagenelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan serviste kolaylık sağlamak adına neredeyse herşey düşünülmüş. Öyle ki herkesin bilmediği gizli kalmış özellikler de mevcut. Bu özelliklerden en dikkat çeken 6 tanesini sizler için araştırdık. İşte; Gmail'in 6 gizli özelliği!



Yanlış kişiye e-posta gönderenler için 'Geri Alma'



Yoğun iş temposunun telaşı ile bazen yazdığımız e-postayı farklı bir kişiye gönderebiliyoruz. Bundan farklı olarak ilgili e-posta mesajına yapacağımız Ek dosyasını eklemeyi unutabiliyoruz. Bu gibi durumlarda Gmail Geri Alma özelliği adeta hayat kurtarıyor.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...




Dev derbide gülen taraf Fenerbahçe Limonların küflenmesini önleyen tüyo açıklandı Yumurta kabuklarının renginin sırrı ortaya çıktı Farklı sayıyı 6 saniye içinde bulabilir misin? 6.5 büyüklüğünde deprem; işte merkez üssü Wilfried Zaha ile Galatasaray'ın yolları ayrılıyor