Galatasaray'ı resmen tek başına karıştırdı. Sezon sonunda parçalı formaya temelli veda ediyor

Hafif sakatlığı nedeniyle Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmayan Wilfried Zaha'nın sezon sonunda Galatasaray'a veda etmesi kesinleşti. Galatasaray yönetimi umduğunu bulamadığı Wilfried Zaha'yı yüksek maaşı nedeniyle sezon sonunda kesinlikle elden çıkarma kararı aldı.

Adana Demirspor galibiyetiyle şampiyonluk yolunda kritik bir virajı daha dönmeyi başaran Galatasaray'da yeni sezonda takıma veda edecek ilk isim Wilfried Zaha oldu.

Manchester United ve Trabzonspor karşısında sergilediği performansla akılda kalan ancak çoğu maçta silik bir performans gösteren ve son maçlarda kadroya giremediği için memnuniyetsiz olan Wilfried Zaha sezon sonunda Galatasaray'a kesin olarak veda edecek.

Galatasaray, yüksek maaşı nedeniyle Wilfried Zaha'ya sezon sonunda Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri değerlendirme ve kabul etme kararı aldı.

Crystal Palace ekibinden bonservis bedeli ödenmeden Galatasaray'a katılan Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla 39 maça çıkarken 15 gole direkt katkı verdi(10 gol-5 asist). 14 milyon Euro piyasa değeri bulunan Wilfried Zaha'nın, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

Wanda Nara'nın iç çamaşırlı pozu şaşkına çevirdi Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Hande Baladın gala gecesine damga vurdu Okan Buruk, Zaha hakkında kararını verdi Abdullah Avcı, Umut Nayir ile masaya oturacak Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı