Fraport TAV Antalyaspor forması giyen Sinan Gümüş, transfer sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu

Sinan Gümüş, Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra gelen bütün teklifleri reddettiğini söylerken, takımın başındaki Nuri Şahin'in ise futbol camiasında iz bırakacağını kaydetti.

Fraport TAV Antalyaspor'da kiralık döneminin ardından tekrar Genoa'ya dönen ve daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olduğunu aktaran Gümüş, bu sezonun ara transfer döneminde tekrar Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Gümüş, “Aslında kadro dışı kaldıktan sonra da çok teklif aldım ama ben hepsini reddettim ve Antalyaspor'a geri dönmek istediğimi her zaman söyledim. Tabii süreç biraz uzadı. Çünkü karar sadece bana bağlı değildi. Neredeyse son saatte transferim belli oldu. Hemen apar topar imzaları attık ve ertesi gün Antalya'ya geldim. Burada herkesi tanıyordum, şehri biliyordum. Geçmişte de Antalya'da çok mutlu olmuştum. Hatta ailem de çok seviyor burayı. Zaten ilk geldiğim altı-yedi ayda herkese neler yapabileceğimi kanıtlamıştım. Yine aynısını kanıtlamak istiyorum'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden başarılı oyuncu;Bu sezon için öncelikle fit olmak, takımla bu zor durumdan çıkmak, ligde kalmak ve inşallah önümüzdeki sezon Antalyaspor'u hak ettiği noktalara getirmek istiyorum. Ayrıca bireysel hedeflerimden biri de en kısa zamanda Türk Milli Takımı'na çağrılmak. Bence bu şehir, güzel futbolu, üst sıraları, galibiyetleri hak ediyor. Bunun için de en çok taraftarımıza ihtiyacımız var. Karagümrük maçında inanılmaz bir destek vardı. Onların bu gücüyle tüm sorunları aşacağımızdan şüpheleri olmasın" şeklinde konuştu.

"NURİ ŞAHİN FUTBOL CAMİASINDA İZ BIRAKACAK"

Takımın başında futbol sorumlusu olarak bulunan Nuri Şahin'in Antalyaspor'a gelmesindeki en büyük etkenlerden biri olduğunu ifade eden Sinan Gümüş, “Antalyaspor formasını giymemi çok istedi. Zaten öncesinde de tanıdığım birisiydi. Birlikte çok uzun süredir çalışmasak da işine değer veren bir hoca olduğunu söyleyebilirim. Ben onun bir hoca olarak, futbol camiasında iz bırakacağına inanıyorum. Takımımızda da çok kaliteli isimler var. Elbette yeni katılanların adaptasyon süreci olur ama Luiz olsun, Fernando olsun gelip hemen maçlara çıkmaları çok pozitif bir mesajdı. Önümüzdeki maçlar, bizim için çok daha önemli. Aramızdaki bağlantıyı iyi sağlarsak, kalan zamanda lige damga vurabiliriz" ifadelerini kullandı.

CHP'yi yasa boğan ölüm Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun