FOX'tan genç yeteneklere büyük fırsat!

FOX, 'Genç Yetenekler Atölyesi'ni Sadri Alışık Kültür Merkezi iş birliğinde dijitale taşıdı... 'Genç Yetenekler Atölyesi''ne başvuran katılımcılar, bir FOX dizisinde konuk oyuncu olma fırsatını elde ediyor.

2018 yılında ilk kez gerçekleştirilen, FOX’un gençlik festivali 'FOXFest'te hayata geçirilen 'Genç Yetenekler Atölyesi' yarışması sayesinde gençler, hem oyunculuk eğitimi alma, hem de bir FOX dizisinde yer alma şansını elde etmişti. Yoğun istek üzerine 'FOXFest 2019' ve İstanbul’da 8 ayrı üniversitede gerçekleştirilen 'Genç Yetenekler Atölyesi - O Sensin Yarışması'nda da gençler, yeteneklerini sergileme imkanı bulmuştu.

GENÇ YETENEKLER ATÖLYESİ BU YIL DİJİTAL ORTAMDA!

Pandemi nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyen gençlik festivali sebebiyle FOX, “Genç Yetenekler Atölyesi”ni Sadri Alışık Kültür Merkezi iş birliğinde dijitale taşıdı.

Yarışmaya; fox.com.tr’de bulunan yarışma koşullarında yer alan tiradı videoya çeken, başvuru formunu eksiksiz dolduran ve yeteneğine güvenen herkes katılım gösterebiliyor.

120 KİŞİYE ONLINE OYUNCULUK EĞİTİMİ!

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nin profesyonel eğitmenleri tarafından, başvuranlar arasından seçilecek 120 kişi, online oyunculuk eğitimi almaya hak kazanacak, aralarından 1 kişi ise Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden hem 6 aylık ücretsiz oyunculuk bursu, hem de eğitimini tamamladıktan sonra bir FOX dizisinde konuk oyuncu olarak yer almaya hak kazanacak.

5 Ekim 2020’ye kadar başvuru alınan yarışmaya ilgi büyük.

Başvuru için: fox.com.tr

CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu