Fenomen Rachel Araz ölümden döndü: Trafik kazası geçirdiği anları anlattı

Son dönemin en çok tanınan fenomenlerinden olan Rachel Araz, sosyal medya hesabından trafik kazası geçirdiği anları "Korkunç bir pazar geçiriyorum" diyerek takipçilerine anlattı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Son dönemin en çok tanınan fenomenlerinden olan Rachel Araz, sosyal medya hesabından trafik kazası geçirdiği anları "Korkunç bir pazar geçiriyorum" diyerek takipçilerine anlattı. 

2016 yılında Sami Kirespi ile evlenen 36 yaşındaki fenomen Rachel Araz, Şubat ayında üçüncü çocuğunu kucağına almıştı.

Galia ve Lionel adında iki çocuğu daha bulunan fenomen, üçüncü bebeğinin cinsiyetini doğum sırasında öğrenerek takipçilerini şaşırtmıştı.

Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Ölümden dönen ünlü isim o anları Instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

"ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜM BİR KAZA GEÇİRDİM"

‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum. Ölümden döndüğüm bir kaza geçirdim’’ diyen Rachel Araz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

‘’En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum. O saniyeler sadece şunu düşündüm; demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor. Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum.’’

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Okan Buruk, Zaha'nın gidişine onay verdi Voleybol dünyasının kalbi Antalya'da atacak