Fatih Portakal'dan vergi skandalı tepkisi: Kerem Kınık, hala nasıl o koltukta oturuyor?

FOX Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal, Kızılay'ın Ensar vakfına bağış yapmasıyla ortaya çıkan vergi skandalını canlı yayında eleştirdi. Portakal, "Kerem Kınık, hala nasıl o koltukta oturuyor?" diye sordu.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, gündemi sarsan Kızılay'daki vergi skandalıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Vergi skandalında paranın nasıl gittiğini grafiklerle anlatan Fatih Portakal, şunları söyledi:

  • Vergisini veren çok da düzgün kurumlar, kuruluşlar, özel sektör temsilcileri var, ama böyle uygulamalar varsa da alicengiz oyunu gibi işte böyle bunların yok edilmesi gerekiyor.
  • Kızılay Başkanı tarihe geçen o veciz cümlesini de herhalde hiç unutmayacaktır. Nedir o ''Vergi kaçırmak yok, vergiden kaçınmak var''
  • Hala daha o koltukta oturabiliyor Kerem bey!
  • Kızılay'a leke sürdürmeyiz, Kızılay bizim hepimizin. Başkanlar gider, iktidarlar gider Kızılay hep bizim kalacak. Geçmişte de böyleydi bugün de böyle.
Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Mustafa Destici'den asgari ücret çıkışı Hatay Samandağ'da korkutan deprem: AFAD açıkladı Bu sorunun cevabını bilen milyoner olacak!