Dinlenen gazeteciler listesinde adı geçiyordu. Skandalı köşesine taşıdı!

Sözcü yazarı telekulak skandalını köşe yazısıyla yorumladı.

Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar bugünkü yazısında, 'VIP din­le­me­ler' kapsamında "Uğur" kod adıyla dinlendiğini yazdı.



Dün Hürriyet gazetesinde yer alan haberde; İs­tan­bul Em­ni­ye­ti'nin, ara­la­rın­da ga­ze­te­ci­lerin de bulunduğu 160 ki­şi­nin te­le­fon­la­rı­nı “te­rör ve or­ga­ni­ze suç ör­güt­le­ri­nin yan­la­rı­na mon­te ede­rek “ hu­kuk­suz bi­çim­de din­le­diği belirtilmişti. Bu gazeteciler arasında Sözcü yazarı Uğur Dündar'ın da isminin yer aldığı öğrenilmişti.



Bugün Sözcü gazetesindeki köşesinde konuyla ilgili tepkisini dile getiren Dündar, "Ne his­set­ti­ği­mi de me­rak edi­yor­su­nuz­dur. Hiç!" diyerek hayatında gizleyecek ve saklayacak bir davranışının olmadığını belirtti.



Sözcü yazarı, yazısının son ölümünde; “Bi­ze bu acı­yı ya­şa­tan­lar ya­rın öbür gün bir if­ti­ra­ya uğ­rar­lar­sa, biz on­la­rın da hak­la­rı­nı sa­vu­nu­ruz.” 'Sö­zü­mün ar­ka­sın­da­yım…' dedi. 



İşte, Dündar'ın o yazısı: 


Dev derbide gülen taraf Fenerbahçe Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Wilfried Zaha ile Galatasaray'ın yolları ayrılıyor Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Adıyaman'da polis memuru dehşet saçtı